Verslagen‎ > ‎

11 april 2005: Auto's in Dreumelse sloot door botsing

Artikel uit de Gelderlander van 11-04-2005

Auto's in Dreumelse sloot door botsing

Foto: Brandweer Maasbommel


EEN 40 - jarige automobilist uit Beneden - Leeuwen is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een botsing tussen zijn auto en die van een 42 - jarige bestuurster uit Deest. De Leeuwenaar reed op de Liesbroekstraat in Dreumel in een bestelauto en kreeg volgens de politie geen voorrang van de andere wagen die op de Zijvond reed.
Een botsing was het gevolg. Daarbij geraakten beide voertuigen in de sloot. De 40-jarige bestuurder raakte bekneld in zijn auto.
Politie, brandweer, ambulance en traumaheli waren snel bij het ongeval.
Nadat de man uit het wrak was gehaald door de brandweer is hij met inwendig letsel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen overgevlogen per helikopter.
Het achtjarige zoontje van de bestuurster van de andere auto is met buikklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 42-jarige moeder en haar 6-jarig dochtertje zijn voor onderzoek ook naar het Radboudziekenhuis gegaan.
De politie verricht nog technisch onderzoek naar het ongeval.
De politie vermoedt dat de bestuurder van de bestelwagen op het moment van de botsing geen veiligheidsgordel droeg. De kruising Zijvond /Liesbroekstraat /Papesteeg is enige tijd voor verkeer afgesloten geweest.

Comments